Başmelek Mikail'den Aydınlanma Yolunda Mesajlar


Aydınlanma yolunda yürüyen tam deneyimli bir spiritüel aday haline gelmeniz için gerekli olan bilgiyi bir araya getirmenize yardımcı olacak bazı önemli anahtar noktaları size vermemize izin verin lütfen:

Duygusal beden bir aynadır
Dış uyarılara yanıt verir; başka insanlar, olaylar, duygusal bağlanmalar ve bağımlılıklar gibi. 
Hayat yolunda nazikçe ve saygıyla ilerleyin. Ayırt ederek yumuşak konuşun. Hareketlerinizin Tanrı Benliğinizin saflığını yansıttığını ve başkalarının takip etmesi için Işıktan ayak izleri bıraktığını görün. 
Kozmosta olduğu gibi Ruhunuzun da gel-git döngüleri vardır. 
Ruh, yeni bir deneyim döngüsü için BEN'İM Varoluşundan yaşam Özünü kendine çeker. Bu döngünün sonunda, yaşam Özü, yavaşça çekilir ve fiziksel ölüm ile sonuçlanır; fakat, gerçek Siz, Ruhsal formunuzla yaşamaya devam edersiniz çünkü siz ölümsüzsünüz.
 Üçüncü / dördüncü varoluş boyutunun illüzyonuna kapılmış olan uykudaki bir insana nazaran Ruhun dürtü ve etkileri, farkındalık yoluna adım atmış bir Varlıkta çok daha güçlüdür
Yükseliş merdiveninde yukarı tırmanmak için Ruhsal bilincinizin sürekli genişleyen halini sürdürmek için çabalamalısınız. 
Yeni Dünya Hizmetkarlarının arasında olacak olanların birbirlerini fark etmelerinin zamanıdır. 
Eleştiri, egonun ve alt zihnin işidir. Eleştirmek ya da kendinde veya başkalarında kusur bulmak aşırı zararlı bir şeydir. Dikkatinizi odakladığınız şeye enerji verirsiniz; bu nedenle, her şeyin ve herkesin içindeki iyiliği görmek çok önemlidir.
 Yapıcı eleştiri, bazen gerekli olabilir. Ancak, sadece bir kişinin zararlı bir tavrını düzeltmek, doğru şekilde harekete geçmesini ya da uygun yönü bulmasını sağlamak üzere kullanılmalıdır. 
ANCAK DENEMEKTEN VAZGEÇTİĞİNİZDE BAŞARISIZ OLURSUNUZ. Zaman kaybedebilirsiniz; ancak, her hatanızdan deneyim kazanmalısınız. Büyüme ve bilgi, ne yapmamak gerektiğini öğrenmekten ve seçip gayret gösterdiğiniz alanda usta olmanıza yardım edecek becerileri geliştirmekten gelir. 
Düşük titreşimli enerji, Ruhunuzun Şarkısında uyumsuz frekanslar yaratır. Uyumsuz titreşimler, ortaya çıktığı bölgede ya da fiziksel bedende odaklandığı noktada rahatsızlığa neden olur
Negatif enerji kalıpları yeterince güçlü ise, hastalık yaratabilir ve nihayetinde tüm bedeni sarmasına neden olabilirsiniz. Yüksek Benliğiniz, rehberleriniz ve melek yardımcılarınız vasıtasıyla duygusal bedeninizin kontrolünü ele geçirmelisiniz ki Kozmik gerçeğin ince frekanslarının alıcıları haline gelebilesiniz. 
Zihninizi, bozuk, negatif, yıpratıcı düşüncelerden arındırmalısınız. Tanrı-bilincinin kozmik kütüphanelerinden gelen bilgileri ancak temiz bir beden alıp yansıtabilir. 
Ruhsal bir arayışta olan kişi, toplumun fikirlerine, yargılarına ya da başarısızlıklarına önem vermeyi reddeder. 
Adaylar, bilgileri ya da amelleri ile değil titreşim frekansları ya da Işık katsayıları ile fark edilirler.
Unutmayın, sevgililer, RUH BENLİĞİNİZDEN GELEN ÇAĞRI SİZ O ÇAĞRIYI ÖNEMSEYENE KADAR YANKILANMAYA DEVAM EDECEK. 
Birçoğunuz gerçek görevlerini yerine getirmeye başladı ya da getirmeye hazır; göreviniz ne olursa olsun, mutlak hedefin Yaratıcının Sevgi / Işığını taşımak olduğunu sakın unutmayın.
Geleceğin belirsiz olduğunun ve herkesin, çeşitli seviyelerde acı ve rahatsızlık deneyimlediğini biliyoruz. Mucizelere ve kaydettiğiniz gelişmeye odaklanmanızı, dünyanızda meydana gelen büyük değişimlerden geçerken kitlesel korkuların zihninizi etkilmesine izin vermemenizi istiyoruz. 
Bilin ki birlikte tüm sıkıntıların üstesinden geleceğiz. 
Sevgili varlıklar, kendinizi yalnız hissettiğinizde ya da şüphe veya umutsuzluk içindeyken, Işık Piramidinize gelin, bizi sizi içinde olduğunuz hal içinden çekip çıkaracak ve size cesaret ve ilham vereceğiz. Yalnız ya da sevgisiz hissettiğinizde, kalp merkezinize dönün; biz orada olacağız, sizi Anne / Baba Tanrımızın parlak sevgisi ile doldurmak üzere bekliyor olacağız. BEN sizin daimi yoldaşınızım.
Ben BAŞMELEK MİKAİL.

www.reikiyasam.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder